Ajatus

Asiakkaidemme puolella

Me lähdemme liikkeelle aina siitä ajatuksesta, että asiakkaamme pitää pärjätä jatkossa omillaan. Emme ole pitkien asiakkuuksien perässä sitomassa teitä itseemme epämääräisillä sopimuksilla tai kuukausilaskutuksilla.

Me uskomme, että vain erottuvat ja inhimilliset yritykset pärjäävät. Menestyvän yrityksen elinehtona on olla mielenkiintoinen ja muuntautumiskykyinen. Se vaatii jatkuvaa kyvykkyyksien ja heikkouksien tunnistamista ja viestinnän, toimintatapojen sekä henkilöstön kehittämistä.

Olemme hankkeissa asiakkaidemme puolella. Varmistamme, että mitä ikinä teette, teette sen juuri teille sopivien kumppanien kanssa. Autamme alkuun, mutta varmistamme että pärjäätte myös ilman meidän apuamme.

Ei pitkiä sopimuksia, ei toimittajaloukkuja, eikä ylihinnoittelua sen takia että saisimme paremmat katteet.

Olemme tässä teitä varten ja teidän puolellanne.

Ihan vain rehellisesti mainostoimisto

Mitä se tarkoittaa? Olemme miettineet pitkään, että mikä me olemme. Olemme toisaalta digitoimisto, sisältötoimisto, mainostoimisto ja konsulttifirma. Teemme pienestä koostamme huolimatta todella laajasti erilaisia hankkeita ja on oikeasti aika vaikea määritellä itseämme.

Sitten ajattelimme, että minkälainen on moderni mainostoimisto. Mitä palveluita mainostoimiston tulisi tänä vuonna tarjota ja miten jokaisen mainostoimiston tulisi ajatella. Näemme itsemme nykyaikaisena mainostoimistona, joka ei edes yritä olla mitään muuta. Olemme ihan rehellisesti mainostoimisto, sillä näemme että kaikki mitä teemme, on aina jollakin tavalla kytkettynä myyntiin ja markkinointiin.

Meillä on kumppaneina digitoimistoja, mainostoimistoja, myynnin kehittämiseen keskittyviä yrityksiä ja IT-firmoja. Kaikkien näiden kanssa tulemme oikein hyvin toimeen ja teemme tarvittaessa yhteisiä asiakkuuksia.

Me olemme kuitenkin mainostoimisto. Jos joku sitä kysyy.

Hyvien puolella

Yritämme olla aina hyvien puolella. Siksi mm. lahjoitamme jokaisesta meille tulleesta tarjouspyynnöstä rahaa kodittomille koirille. Tuemme siis Kulkurien toimintaa useamman kerran vuodessa.

Teemme joka vuosi useamman projektin myös ilmaiseksi, tai huomattavalla alennuksella, jos voimme sitä kautta olla tekemässä hyvää. Autamme myös aloittavia yrittäjiä visuaalisessa suunnittelussa ja verkkopalveluiden rakentamisessa lähes ilmaiseksi, sillä koemme että se on meidän jokaisen vastuulla olla mahdollistamassa uudenlaisen liiketoiminnan syntyä Suomeen.