Ylläpitopalveluihin muutoksia
Olemme ylläpitäneet useamman asiakkaamme sivustoja ja samalla tarjonneet niihin pienkehitystä ja päivitysten tekemistä. Tällä hetkellä ajankäytöllisesti ei ole mahdollisuutta tehdä sitä määrää ylläpidollisia tehtäviä mitä niitä kysytään. Sen takia olemme heinäkuun aikana vähentäneet meillä ylläpidossa olevien sivustojen määrää ja ilmoittaneet siitä kyseisille asiakkaille.

Keskitymme jatkossa lähinnä projekteihin ja jätämme ylläpidon vähemmälle.

Tämä tulee vaikuttamaan osaan asiakkaistamme seuraavan kahden kuukauden sisään ja pyrimme siirtämään näitä asiakkaita toisaalla syyskuun loppuun mennessä, jotta he saavat jatkossakin ylläpitoon liityvää tukea.

Tämä muutos tulee vaikuttamaan noin puoleen asiakkaistamme ja sen jälkeen keskitymme enemmän niihin hankkeisiin joissa on niin meidän kuin asiakkaan kannalta pitkäkestoisempaa ja kannattavampaa liiketoimintaa.

Moretag on alusta lähtien pyrkinyt tekemään liiketoiminnallisesti kannattavia päätöksiä ja luopuminen osasta ylläpitoasiakkaistamme on yksi sellainen. Se tulee parantamaan meidän tarjoamaa palvelua, kun voimme keskittyä pienempään määrään asiakkaita.

Jos aiheesta herää kysyttävää, vastaamme mielellämme.
Janne Gylling

Creative/PartnerSinua voisi myös kiinnostaa nämä sisällöt