WordPress -sivustoja Tampereelta käsin
Taas niitä saa. Pienen luovan tauon jälkeen, Moretag on taas valmiina palvelemaan asiakkaitaan.

Vain muutamassa vuodessa rakensimme kymmeniä sivustoja asiakkaillemme, kilpailukykyiseen hintaan ja sellaisina kokonaisuuksina joita asiakkaat voivat aina helposti ylläpitää. Viimeisen parin vuoden aikana keskityimme muihin jjuttuihin. Autoimme asiakkaitamme siirtämään sivustoja toisille palvelimille jotta pääsemme palvelinylläpidosta pois. Tämä ratkaisu on ollut kaikille paras, jolloin asiakkaat saavat täyden oikeuden sivustoihinsa ja voivat halutessaan jatkokehittää niitä muiden kanssa. Me emme ole siitä mustasukkaisia, eikä meillä ole koskaan ollut tarvetta sitoa asiakkaita itseemme.

Epäreilun hyviä WordPress -sivustoja

Näitä tehdään ja paljon. Kaikkiaan WP-sivustoja on tehty yli 200kpl. Toisaalta, historia ei omasta mielestämme ole aina tae. Sen takia haluamme jatkuvasti kehittyä ja olla parempia siinä mitä teemme.

Kilpailuta verkkosivuston uudistus

Aina kannattaa antaa mahdollisuus. Me olemme näistä mahdollisuuksista saaneet omasta mielestämme aika hyvän määrän itsellemme ja olemme siitä aina kiitollisia. Pyydä tarjous ja vertaa meitä rohkeasti kilpailijoihimme. Voimme vaikka antaa listan tahoista joita vastaan yleensä pelaamme.

Onnistuneita hankkeita

Ja kuten nykyiset asiakkaamme tietävät, et maksa mitään, ellet ole lopputulokseen tyytyväinen. Sen takia meihin luottaa ja on luottanut yhä useampi organisaatio, yhdistys ja yksilö.

Mitä siinä vielä mietit, laita tarjouspyyntö tulemaan niin yllätämme sinut positiivisesti.

janne@moretag.fi
Janne Gylling

Creative/PartnerSinua voisi myös kiinnostaa nämä sisällöt