WordPress-koulutusta Tampereella ja Helsingissä

koulutus WordPressHaluaisitko oppia hyödyntämään paremmin WordPressin ominaisuuksia? Oletko kenties vaihtanut työpaikkaa ja nykyisen työnantajasi sivusto on toteutettu WordPressillä ja haluaisit tietää miten siitä saa enemmän irti? Vai oletko vain valtavan kiinnostunut kehittämään verkkopalveluanne ja haluaisit osata tehdä itse enemmän? Jos vastasit johonkin näistä kyllä – tämä voisi olla juuri sinulle.

WordPress-koulutus

Voit ostaa meiltä WordPressiin liittyvää koulutusta joko siten, että tulemme teidän toimistolle tai siten, että sovitaan meille joku mukava yhteinen koulutustila. Pääasiassa koulutukset vedetään joko Tampereella tai Helsingissä, mutta liikumme myös Lahti, Jyväskylä ja Turku suunnalla.

Jokainen koulutuskerta rakennetaan teidän organisaationne tarpeisiin. Käymme etukäteen läpi teidän nykyisen WordPress-toteuksen ja teemme sen pohjalta sellaisen koulutuskokonaisuuden josta on varmasti teille hyötyä.

Lupaamme, että koulutuksissa ei puhuta koodia tai salakieliä, vaan käymme asioita läpi käytännönläheisesti ja siten että jokainen osallistuja ymmärtää mistä puhutaan. Voimme myös antaa vinkkejä samalla siihen, miten verkkopalvelua kannattaisi jatkokehittää tai vaikkapa kilpailuttaa, jos sellainen on ajankohtaista.

Saat meiltä aina kaksi WordPress-osaajaa paikalle. Toinen puhuu piirtoheittimen edessä ja toinen kiertelee tarvittaessa antamassa yksilöllisempää opastusta. Täten varmistetaan, että saatte varmasti vastaukset jokaiseen mieltä painavaan kysymykseen.

Lopputuloksena osaat käyttää ja hyödyntää WordPressin toiminnallisuuksia paremmin ja saat käsityksen siitä, miten saat enemmän irti teidän omasta toteutuksesta. Ohessa jaamme vinkkejä ja oppeja siitä, miten kaikkiaan rakennetaan parempia palveluita.

Koulutusten teemat/painopisteet

  • WordPress ja verkkopalveluiden rakentaminen
  • WordPress ja analytiikka
  • WordPress ja digimarkkinointi
  • WordPress ja kampanjat/tapahtumat

 

WordPress-koulutuksen hinnasto

1-5 osallistujaa, yhteensä 1200 €/päivä

6-20 osallistujaa, yhteensä 2100 €/päivä

Hinnat ilmoitettu alv 0%.

 

Ota yhteyttä, niin sovitaan aika
Janne Gylling

Creative/PartnerSinua voisi myös kiinnostaa nämä sisällöt