Verkkopalveluprojekti, joka ei loppunut koskaan
Viimeisen 15 vuoden aikana olen huomannut, että raskaimmat projektit ovat niitä, jotka eivät tunnu loppuvan koskaan. Näiden hankkeiden lopussa tiimillä on henkinen krapula ja hartaudella synnytetty uusi palvelu aiheuttaa pahoinvointia jo pelkällä olemassaolollaan.

Pahinta näissä projekteissa on se, että ikuisuuden hinkkauksen jälkeen lopputulos on jo vähän vanhentunut. Pitäisi aloittaa kehittäminen ja uusiutuminen, mutta koko organisaatio on edellisen projektin jäljiltä niin uupunut, että kukaan ei halua tarttua toimeen.

Parasta on tietää, missä maali on

Tuotteistimme tähän tarpeeseen Verkkopalvelu päivässä -konseptin, joka tekee täsmälleen sen, mitä lupaa. Alkupalaverissa tehdään suuret päätökset toiminnallisuuksien, visuaalisuuden sekä sisällön suhteen. Varsinainen hanke kestää yhden ainoan vuorokauden, jonka aikana tulemme tiimimme kanssa kylään ja tuotamme ja toteutamme koko palvelun alusta loppuun.

Tiedät varmasti koska hanke loppuu, sillä se loppuu aina klo 23:59.

Jos siis kaipaat selkeää ja tehokasta hanketta esimerkiksi kampanjasivustojen tuotantoon, autamme mielellämme. Yhden päivän ajan.
Janne Gylling

Creative/PartnerSinua voisi myös kiinnostaa nämä sisällöt