Työ ei katso paikkaa
Istahdin aamulla Satakunnan liikenteen ExpressBussin syleilyyn ja otin suunnan kohti Tamperetta. Tunnin matka taittui kuin huomaamatta, kun avasin läppärin laukusta ja tein muutamat muutokset seuraavan päivän tapaamiseen liittyen. Tampereella jatkoin duuneja rautatieaseman kahvilassa, kunnes oli aika siirtyä Pendolinon kyytiin. Junassa tein jälleen puolitoistatuntia töitä ja kun kello alkoi lähestyä yhdeksää, aloimme olla perillä Helsingissä.

Yli kaksi tuntia tuottavaa työtä ja kello on vasta yhdeksän.

Kun aloimme olla lähellä Pasilaa, laitoin Twitteriin kyselyä, että missä voisi olla aamupäivän tekemässä töitä. Smartumin toimitusjohtaja Tommi Rytkönen vastasi muutamassa minutissa ja ehdotti heidän toimistoaan Yrjönkadulla. Junalla Helsinkiin, muutama askel rautatieasemalta Yrjönkadulle ja jälleen kone auki.

Kello on just nyt 11:30 ja istun Smartumin toimistolla. Sain tehtyä ison osa tämän päivän töistä ja voin siirtyä pikkuhiljaa kohti loppupäivän tapaamisia. Tätä työni on useana päivänä. Liikkuvaa työtä, siellä missä ikinä sattuukin olemaan. Tietokone, puhelin ja pistorasia. Näistä kolmesta asiasta on minun työpisteeni tehty.

Kiitos Smartum, kun sain lainata toimistoanne tänään. Teillä näyttää ja tuntuu olevan todella positiivinen työyhteisö, joka otti minut avosylin vastaan. Oli hauska tutustua ja nähdä muutamia vanhoja tuttujakin samalla. Nähdään taas joskus uudestaan!

Ai niin, saitte samalla uuden asiakkaan. Kävin rekisteröitymässä palveluunne ja otamme Smartumin edut käyttöömme. Ei ollut turha käynti.
Janne Gylling

Creative/PartnerSinua voisi myös kiinnostaa nämä sisällöt