Triuvare

Triuvare on sinun puolellasi pöytää istuva IT-kumppani. He tarjoavat oikeat ja huolettomat tietotekniikkaratkaisut, jotka ennaltaehkäisevät ongelmia ja tehostavat organisaatiosi toimintaa, jotta voit rauhassa keskittyä omaan liiketoimintaasi.

 

Triuvare

Triuvare on ennen kaikkea kuunteleva ja ymmärtävä asiakaspalvelija. He istuvat sinun puolellasi pöytää, ja pyrkivät laite- ja sovellusriippumattomana kumppanina valitsemaan parhaiten sopivat IT-ratkaisut. Yrityksen nimi, Triuvare, koostuu yrittäjien nimikirjaimista tr ja latinankielisestä verbistä iuvare, joka tarkoittaa auttaa.

Verkkopalvelun kehittäminen

Rakennamme uutta triuvare.fi -palvelua, yhdessä Triuvaren työntekijöiden ja heidän asiakkaidensa kanssa. Haastattelemme asiakkaita ja myös sellaisia yrityksiä jotka eivät ole valinneet kilpailutuksessa Triuvarea kumppanikseen. Tämän tiedon pohjalta konseptoimme palvelua, määrittelemme palveluita ja mietimme sisältökokonaisuuksia uusiksi.

Asiakasymmärrys keskiössä

Tämä hanke on hyvä esimerkki siitä miten pyrimme aina toimimaan. Moretag Blackbox -palvelu siirtää päätöksentekoa loppuasiakkaille ja valinnat tehdään oikeiden käyttäjien palautteen perusteella. Istumme myös asiakkaan tiloissa vähintään kerran viikossa, jotta voimme kuunnella ja havainnoida asiakkaan aitoa arkea, niin myynnin tiloissa kuin asiakastuen vieressä istuen.

Triuvaren kanssa on todella hienoa tehdä töitä yhdessä. Me olemme myös samalla heidän asiakas, joten he ylläpitävät meidän lisenssejä ja auttavat tarvittaessa kaikissa ICT-asioissa.