Nextmile

Moni näkee eläkeajan jonkinlaisena viimeisenä vaiheena elämässä. Voimme kuitenkin ajatella, että se on työelämää seuraava vaihe: nextmile.

Nextmile

Nextmile palvelun avulla eläköityvä työntekijä pääsee pysähtymään työurallaan jättämiensä jälkien äärelle. Hän pääsee suunnittelemaan, miten opit jaetaan mahdollisimman toimivalla tavalla. Haluamme myös olla mahdollistamassa uudenlaisten jälkien luomista, ehkä uuden uran tai kiinnostuksen kohteiden avulla. Minkälaisen jäljen juuri sinä haluat itsestäsi jättää?

Palveluitamme tässä asiakkuudessa mm.

  • Visuaalinen suunnittelu
  • Verkkopalveluiden suunnittelu ja kehitys
  • Brändin kehittäminen
  • Palvelumuotoilu
  • Tuotteistus

Nextmile on kaikkiaan hyvä esimerkki siitä mitä teemme. Käynnistämme ja autamme alkuun. Lopputuloksena asiakas sitouttaa hankkeeseen muitakin kumppaneita ja jatkokehittää palvelua eteenpäin. Sytytämme liekin, varmistamme lämmön ja annamme muiden lisätä uusia puita.

Nextmile on myös meille kaikkiaan rakas projekti, sillä sen aihe ja merkitys on koskettanut meidän tiimiä. Olemme enemmän kuin ylpeitä siitä, että saimme olla mukana käynnistämässä konseptia, joka on ollut pöytälaatikossa kymmenen vuotta.

”Matka hähmäisestä ideasta konkreettisiin ideoihin on Moretagin kanssa todella nopea. Tykkään siitä, ettei asioita hierota fläpillä liian pitkään, vaan riittävän nopeasti siirrytään ideasta kokeiluvaiheeseen!”

Antti Harjuoja, Nextmile