Eräkertut

Me aloitamme ensimmäisestä askeleesta, me aloitamme sinusta. Osukoon se vaikka sinne retkipolulle. Olemme kanssasi rakentamassa siltaa, tai pitkospuuta.

Eräkertut

Eräkertut ry on vuonna 2017 Pirkanmaalla perustettu yhdistys kaikille naisille, jotka ovat kiinnostuneita löytämään palasen retkeilyä, luontoa tai vain hengähdystauon luonnon helmassa – ilman että tarvitsee osata nousta Kilimanjarolle. Yhdistyksen tarkoituksena on tarjota Pirkanmaan ja pääkaupunkiseudun alueilla mahdollisuuksia eräilyyn ja luontokokemuksiin mukavassa ja rennossa naisporukassa. Yhdessä nautiskellen. ”Aina ei tarvitse tehdä mitään, sillä pelkästään luonnossa oleminen on jo riittävän ihanaa.”

Yhdistyksen perustajat, Hanna Eronen, Sanna Juutilainen ja Ninni Muraja tapasivat Kurun kansainvälisessä eräopaskoulussa 2016-17. Näitä kolmea naista yhdistää samankaltaisen huumorin lisäksi vahva sydänlämpö luonnon ja retkeilyn hoivaavan vaikutuksen jakamiseen sekä halu auttaa kanssasisaria etsimään se ihan oma polkunsa metsään. Turvallisesti ja ajan kanssa. ”Me aloitamme ensimmäisestä askeleesta, me aloitamme sinusta. Osukoon se vaikka sinne retkipolulle. Olemme kanssasi rakentamassa siltaa, tai pitkospuuta.”

https://www.instagram.com/erakertut_ry/

Palveluitamme tässä asiakkuudessa mm.

  • Visuaalinen suunnittelu