CEON

Hyödynsimme tässä hankkeessa meidän saitti päivässä -toteutustapaa, jossa aloitamme aamulla ja verkkopalvelu on valmis illalla.

 

Lähtötilanteena se, että tehdään verkkopalvelu asiakkaalle joka tekee myös itse verkkopalveluita, tuntui osin jopa hupaisalta ajatukselta. Ceon on kohtalaisen tuore yrityksenä, vaikka työntekijöillä onkin kymmenien vuosien kokemusta erilaisten IT-hankkeiden toteuttamisesta.

Saitti päivässä

Hyödynsimme tässä hankkeessa meidän saitti päivässä -toteutustapaa, jossa aloitamme aamulla ja verkkopalvelu on valmis illalla. Tällä kertaa hanke alkoi aamulla siinä yhdeksän aikoihin ja valmis sivusto julkaistiin klo 23:34. Aamulla meillä oli vain asiakkaan logo, jonka pohjalta piirrettiin kevyet rautalangat tulevasta sivustosta ja mietittiin rakenne jolla sivuston voisi julkaista.

Elisa haastatteli päivän aikana asiakkaan edustajia ja tuotti sen pohjalta kaiken tekstisisällön. Janne suunnitteli visuaalisuuden ja vastasi teknisestä toteutuksesta. Hyödynsimme GitLabia ja sivusto on tehty täysin staattisena html+css+js -toteutuksena.

www.ceon.fi

Koodi on meille työkalu, ei elämäntehtävä eikä itse tarkoitus. Me uskomme, että hyvää koodia on niukasti ja parasta ei välttämättä ole ollenkaan. Yhtäkään riviä ei kirjoiteta ja ainoatakaan teknologiaa ei oteta käyttöön vain sen itsensä vuoksi. Jokainen valinta palvelee käsillä olevan ongelman ratkaisemista parhaalla mahdollisella tavalla.

– Ceon Oy