Aucor

Suomen kovin WordPress-toimisto Aucor on Moretagin yksi ensimmäisiä ja Elisalle ehkäpä myös rakkaimpia asiakkaita.

 

Kuka voisi olla ihastumatta tähän pinkeimpään ja laatufanaattisimpaan kehittäjäjoukkoon?

Aucorin kanssa on tehty monenlaista. On tiivistetty brändiä cheat sheetiksi, kirjoiteltu uutiskirjeitä ja muita markkinointisisältöjä, viilattu nettisivujen ulkoasua ja tekstiä. Mutta suurin, tärkein ja merkittävin ponnistus on ollut laajamittainen sisältö- ja asiantuntijamarkkinoinnin käynnistäminen.

Ammattiylpeää asiantuntijasisältöä

Koko firman voimin on luotu yhteinen tekemisen meininki, suunniteltu sisältökalenteri ja pidetty siitä kiinni. Moretag on tuonut sisällöntuotantoon tukea ja turvaa, ryhtiä ja piiskaa. Monta kuukautta kestänyt tiivis yhteistyö käy kuumana Slackissa, jossa jokaisella on mahdollisuus antaa oman panoksensa sekä vapaus kysyä ja kommentoida – välillä myös ohi aiheen ja toimistoaikojen.

Koulutus ja sisältökalenteri

Elisa kävi kouluttamassa aucorilaiset sisältömarkkinoinnin saloihin ja aiheen tärkeyteen. Yhdessä koko loppuvuodeksi suunniteltu sisältö paketoitiin realistiseksi sisältökalenteriksi.

Sisällöntuotantotukipalvelu

Asiantuntijoiden sisällöntuotannon kasvua ja kehitystä on tuettu kunkin oman taitotason ja tarpeen mukaan. Joskus riittää pelkästään tieto siitä, että on keneltä kysyä. Mutta kysyttykin on.

Markkinoinnin lisäkädet

Ellei se ole kenenkään vastuulla, se ei ole kenenkään vastuulla. Moretag on ollut ottamassa koppia Aucorin markkinointitarpeista – aina suurista linjoista pieniin yksityiskohtiin.

”En kehu. En halua, että muut varastavat teitä.”

Janne Jääskeläinen, toimitusjohtaja, Aucor