Verkkopalveluiden suunnittelu

Käyttäjälähtöisiä palveluita, joita on mukava käyttää.

Hyvä ja pitkäikäinen verkkopalvelu on monella toimialalla elinehto. Yhä useammin kuulee sanottavan, että potentiaalinen asiakas on käynyt yrityksen verkkosivuilla ja jättänyt niiden takia ottamatta yhteyttä. Mikä sitten sivustoissa voi olla niin paljon pielessä, että se karkoittaa potentiaalisen ostajan pois?

Pakettikauppa

Pihla Ikkunat

HackGo

MOBILE FIRST

Responsiivisia palveluita kaikille laitteille

Jokainen verkkosivusto rakennetaan mobiilikäyttäjiä ajatellen. Responsiiviset verkkosivustot, jotka palvelevat kaikkia käyttäjiä tasapuolisesti.

Lue lisää

Me ymmärrämme sinua ja sinun asiakkaitasi

Toimivan verkkopalvelun yksi tärkeimmistä asioita on, että palvelu rakennetaan sitä käyttäville henkilöille. Meillä se tarkoittaa, että hankkeen aikana pureudumme niin sinun kuin sinun asiakkaasi arkeen. Kun ymmärrämme, miten asiakkaasi käyttäytyy ja miten hän tulevaa palvelua haluaa käyttää, voimme rakentaa miellyttäviä ja toimivia ratkaisuja. Toisaalta, me pidämme myös huolta, että ymmärrämme miten sinä ja teidän organisaationne toimii. Sisällöntuottajan ja sisällönsyöttäjän arki pitää olla helppoa ja vaivatonta. Me olemme istuneet sinun penkilläsi ja ymmärrämme markkinoinnin arjen. Siksi rakennamme palveluita myös sisällöntuottajan kannalta järkevästi.

Jokainen palvelu jonka teemme, palvelee sisällöntuottajan arjessa siten että voit aina tehdä myös itse enemmän. Sinulla on käytettävissä erilaisia sisältömoduuleita, joiden avulla voit tehdä laskeutumissivuja, kampanja-sivuja tai tapahtumia varten erillisiä sivuja. Julkaisujärjestelmä ei ole esteenä, vaan se mahdollistaa enemmän kuin osasitkaan odottaa.

NetBox

Sencilion

Taitori

Surveypal

Seaber

Ceon

Kauniita käyttöliittymiä, jota täyttävät standardit ja määräykset

Saavutettavuusdirektiivit eivät meitä pelota. Jos haluat että palvelu täyttää ne, olemme varautuneet myös siihen. Julkishallinnon hankkeissa ei toisaalta ole edes varaa tehdä millään muulla tavalla.

Rakennamme käytettäviä ja kauniita käyttöliittymiä, joita on ilo käyttää.

PAREMPIA PALVELUITA

Käyttäjien ehdoilla

Suunnittelemme jokaisen palvelun aina loppukäyttäjiä ajatellen ja sitoutamme heitä mukaan suunnitteluprosessiin.

Tutustu