Kotisivut WordPressillä

WordPress on maailman käytetyin CMS (sisällönhallintajärjestelmä) jonka avulla luomme käytettäviä ja visuaalisia verkkopalveluita asiakkaillemme.

Rakkaudesta pikseleihin

Hyvä ja pitkäikäinen verkkopalvelu on monella toimialalla elinehto. Yhä useammin kuulee sanottavan, että potentiaalinen asiakas on käynyt yrityksen verkkosivuilla ja jättänyt niiden takia ottamatta yhteyttä.

Mikä sitten sivustoissa voi olla niin paljon pielessä, että se karkoittaa potentiaalisen ostajan pois?

Suomen Lääketieteen Säätiö

Rakensimme uutta verkkopalvelua yhteistyössä Viestintätoimisto Groundin kanssa. Palvelu uudistui kesällä 2018 ja on toteutettu WordPressillä. Palvelintila on Seravon WP-palvelu.fi, aivan kuten jokainen meidän toteuttama sivusto.

Lue lisää

Triuvare

Tämä hanke on hyvä esimerkki siitä miten pyrimme aina toimimaan. Moretag Blackbox -palvelu siirtää päätöksentekoa loppuasiakkaille ja valinnat tehdään oikeiden käyttäjien palautteen perusteella.

Lue lisää

Viestintätoimisto Ground

Meillä kaikilla on niitä projekteja, joissa on heti alusta lähtien hyvä vire päällä. Groundin uusi visuaalisuus innosti koko tiimiä ja sen vieminen sähköisiin kanaviin oli selkeä tehtävänanto. Me rakastuttiin uuteen Groundiin ja ollaan todella fiiliksissä siitä, miltä Ground näyttää nyt.

Lue lisää

Pakettikauppa

Pihla Ikkunat

HackGo

MOBILE FIRST

Toimii kaikilla laitteilla

Jokainen verkkosivusto rakennetaan mobiilikäyttäjiä ajatellen. Responsiiviset verkkosivustot, jotka palvelevat kaikkia käyttäjiä tasapuolisesti.

Lue lisää

NetBox

Sencilion

Taitori

Me ymmärrämme sinua ja sinun asiakkaitasi

Toimivan verkkopalvelun yksi tärkeimmistä asioita on, että palvelu rakennetaan sitä käyttäville henkilöille. Meillä se tarkoittaa, että hankkeen aikana pureudumme niin sinun kuin sinun asiakkaasi arkeen. Kun ymmärrämme, miten asiakkaasi käyttäytyy ja miten hän tulevaa palvelua haluaa käyttää, voimme rakentaa miellyttäviä ja toimivia ratkaisuja. Toisaalta, me pidämme myös huolta, että ymmärrämme miten sinä ja teidän organisaationne toimii.

Lue lisää

Surveypal

Seaber

Ceon

PAREMPIA PALVELUITA

Käyttäjien ehdoilla

Suunnittelemme jokaisen palvelun aina loppukäyttäjiä ajatellen ja sitoutamme heitä mukaan suunnitteluprosessiin.

Tutustu