Ymmärrämme teknologiaa ja koodia. Sekä tajuamme todistetusti mitä markkinoinnin ja viestinnän tarpeita modernilla organisaatiolla on.

Siksi meidän kanssa on niin kiva tehdä duunia.

Me uskomme, että vain erottuvat ja inhimilliset yritykset pärjäävät. Menestyvän yrityksen elinehtona on olla mielenkiintoinen ja muuntautumiskykyinen. Se vaatii jatkuvaa kyvykkyyksien ja heikkouksien tunnistamista ja viestinnän, toimintatapojen sekä henkilöstön kehittämistä.

WordPress-projektit

Nämä me osaamme. Siitä osoituksena on noin viisisataa verkkopalveluprojektia viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana. Jo pelkästään Moretagin aikana olemme tehneet useamman sata verkkosivustoa WordPressin päälle.

Ymmärrämme teknisen toteutuksen ja olemme tuotteistaneet niiden tekemisen. Käytännössä tämä tarkoitaa, että saat sivustot nopeammin, laadukkaammin ja helpommin.

Graafinen suunnittelu

Taiomme digitaalisia brändejä, jotka taipuvat eri kanaviin. Yritysilmeet, logojen päivitykset ja graafiset ohjeistukset juuri sillä tasolla kuin sinä haluat.

Käyttöliittymäsuunnittelu

Erilaisten palveluiden suunnittelu, konseptointi ja käyttäliittymäsuunnittelu on sitä, jota teemme kaikista eniten. Mobiilisovellukset, verkkopalvelut, asiointipalvelut ja muut digitaaliset palvelut saavat käsissämme käytettävät ja helposti ylläpidettävät ja toteutettavat ilmeet.

Ymmärrämme koodia ja grafiikkaa, joten osaamme toimia visualistin ja koodarin roolissa.

 

Verkkopalveluiden suunnittelu | Kotisivut WordPressillä | Referenssit | Moretag WordPress Engine

Jussi Vento | Creative/Partner

jussi@moretag.fi | 050 337 6746

Janne Gylling Creative/Partner

janne@moretag.fi | 044 750 4444