Ymmärrämme teknologiaa ja koodia, sekä tajuamme mitä markkinoinnin ja viestinnän tarpeita modernilla organisaatiolla on

Siksi meidän kanssa on niin kiva tehdä duunia.

Me uskomme, että vain erottuvat ja inhimilliset yritykset pärjäävät. Menestyvän yrityksen elinehtona on olla mielenkiintoinen ja muuntautumiskykyinen. Se vaatii jatkuvaa kyvykkyyksien ja heikkouksien tunnistamista ja viestinnän, toimintatapojen sekä henkilöstön kehittämistä.

Verkkopalvelut

Teemme WordPress-sivustoja pienille ja keskisuurille yrityksille. Saat näyttävän sivuston muutamassa viikossa, eikä sulla mene hermo projektin aikana.

Et maksa projektin hinnassa pikkujoulujamme, sähköpöytiämme tai omalla etiketillä brändättyjä oluitamme. Toisaalta, ei meillä ole mitään edellä mainituista.

Käyttöliittymäsuunnittelu

Visuaalinen suunnittelu digitaalisiin kanaviin. No siinä me olemme hyviä ja tehokkaita. Piirrämme käytettäviä palveluita mobiilisovelluksiin tai isommille ruuduille.

Synnytämme uutta ja kehitämme vanhaa. Pyrimme luomaan helposti jalostettavia visuaalisia ratkaisuita, jotka taipuvat eri välineisiin tarpeiden mukaan.

Sosiaalinen media

Entä jos sosiaalisen median mainontaa ei osta ulkopuolelta, vaan sen kaivaa yrityksen sisältä esiin ja laittaa käyttöön. Työpajassa rakennamme yhdessä konkreettisia ratkaisuja sosiaalisen median käyttöön ja laitamme ne käytäntöön.

Markkinointiviestintä

Jos luodaan erottuvaa markkinointia, niin luodaan sitten oikeasti erottuvaa. Projektin aikana kaivetaan yrityksen markkinointiidentiteetti esiin.

Tuotteistus

Miksi joku ostaisi tuotteen? Missä asiakkaat ovat? Onko tuote myyntikelpoinen? Miten ostaminen tehdään helpoksi?

Jalkautus ja jälkihoito

Työpajassa päätetään keinot tuotteen, palvelun, markkinoinnin, myynnin tai toimintamuutoksen toteutukseen. Muutos ei tapahdu ilman toteutusta ja tärkeintä on huolehtia, että uudet mallit ovat jääneet pysyväksi osaksi organisaation toimintaa. Huolehdimme, että jalkautus on aidosti jalkautunut.

Koulutukset

Linkedin – Sosiaalinen media – Myynti – Markkinointi – Brändäys

Tuomme aina konkreettisen ratkaisun pöytään!

Sisällöntuotanto

Artikkelit, blogit, referenssit, haastattelut jne. Tuotamme tekstit, sisällöt, videot ja autamme julkaisussa.

Markkinointia ja viestintää

Meillä on taustaa mainostoimistoista ja IT-alan yrityksistä. Voisi sanoa, että sisäinen nörttimme elää sopuisasti luovan hulluudemme kanssa. Kun ymmärrämme teknologiaa ja koodia sekä tajuamme mitä markkinoinnin ja viestinnän tarpeita modernilla organisaatiolla on, olemme varmasti kokonaisuuden suhteen vahvoille.

Emme väitä olevamme jäätävän kovia kaikessa mitä teemme, mutta laaja näkemys ja kokemus on tuonut aidosti hyvää osaamista siihen, mitä ja miten asioita kannattaa tehdä. Emme edes puhu ketteryydestä, sillä on meille niin luontaista.

 

Digitaalinen asiakaskokemus

Autamme asiakkaitamme luomalla parempia kohtaamisia eri kanavissa. Mitä tämä siis käytännössä tarkoittaa? Jos otetaan kaikki turha liirumlaarum pois, niin teemme esimerkiksi asiakkaillemme kauniita ja käytettäviä verkkopalveluita, kiinnostavia ja inspiroivia sisältöjä blogeihin ja autamme heitä kehittämään asiakaskokemusta, jotta heidän asiakkaansa olisivat tyytyväisempiä.

Aika useasti hankkeessa tehdään jotain visuaalista suunnittelua tai käyttöliittymäsuunnittelua. Sen lisäksi, yhä useampi projekti jotenkin tuntuu aina liittyvän yrityksen tarjooman kehittämiseen ja sparraamiseen. Pyrimme aina tuomaan mukaan asiakasymmärrystä ja haastattelemme loppuasiakkaita mielellämme.

Jussi Vento | CEO/Creative/Partner

jussi@moretag.fi | 050 337 6746

Janne Gylling Creative/Partner

janne@moretag.fi | 044 750 4444