Ymmärrämme teknologiaa ja koodia, sekä tajuamme mitä markkinoinnin ja viestinnän tarpeita modernilla organisaatiolla on

Siksi meidän kanssa on niin kiva tehdä duunia.

Me uskomme, että vain erottuvat ja inhimilliset yritykset pärjäävät. Menestyvän yrityksen elinehtona on olla mielenkiintoinen ja muuntautumiskykyinen. Se vaatii jatkuvaa kyvykkyyksien ja heikkouksien tunnistamista ja viestinnän, toimintatapojen sekä henkilöstön kehittämistä.

Digitaalinen asiakaskokemus

Autamme asiakkaitamme luomalla parempia kohtaamisia eri kanavissa. Mitä tämä siis käytännössä tarkoittaa? Jos otetaan kaikki turha liirumlaarum pois, niin teemme esimerkiksi asiakkaillemme kauniita ja käytettäviä verkkopalveluita, kiinnostavia ja inspiroivia sisältöjä blogeihin ja autamme heitä kehittämään asiakaskokemusta, jotta heidän asiakkaansa olisivat tyytyväisempiä.

Aika useasti hankkeessa tehdään jotain visuaalista suunnittelua tai käyttöliittymäsuunnittelua. Sen lisäksi, yhä useampi projekti jotenkin tuntuu aina liittyvän yrityksen tarjooman kehittämiseen ja sparraamiseen. Pyrimme aina tuomaan mukaan asiakasymmärrystä ja haastattelemme loppuasiakkaita mielellämme.

Markkinointia ja viestintää

Meillä on taustaa mainostoimistoista ja IT-alan yrityksistä. Voisi sanoa, että sisäinen nörttimme elää sopuisasti luovan hulluudemme kanssa. Kun ymmärrämme teknologiaa ja koodia sekä tajuamme mitä markkinoinnin ja viestinnän tarpeita modernilla organisaatiolla on, olemme varmasti kokonaisuuden suhteen vahvoille.

Emme väitä olevamme jäätävän kovia kaikessa mitä teemme, mutta laaja näkemys ja kokemus on tuonut aidosti hyvää osaamista siihen, mitä ja miten asioita kannattaa tehdä. Emme edes puhu ketteryydestä, sillä on meille niin luontaista.

Hakukoneoptimointi
ja sosiaalinen media

Meillä varsinkin Jussi on erikoistunut Googlen hyödyntämiseen ja virittelee mielellään niitä tukemaan verkkopalveluille asetettuja tavoitteita. Sosiaalisen median kanssa ”Sastamalan seuratuin Janne” on taas kuin kala vedessä.

Sisältömarkkinointi
eri segmenteille

Kohdennettua ja testattua sisällöntuotantoa eri asiakasryhmille. Autamme asiakkaitamme tuottamaan parempaa ja osuvampaa sisältöä. Toimimme toisaalta myös monessa asiakkuudessa tekstituotannon apukäsinä, tekemällä esimerkiksi referenssitarinoita ja blogeja.

Verkkopalveluiden
tekninen toteutus

Olemme tehneet yli kolmesataa teknistä toteutusta WordPressillä. Tällä kokemuksella, pystymme toteuttamaan vaativiakin hankkeita onnistuneesti maaliin. Tarvittaessa hyödynnämme laajaa kumppaniverkostoamme tai freelance osaajia.