Paljonko nettisivut maksavat?

DesignOPS Projekti SEO Sisällöntuontato WordPress yrittäminenNiin, paljonko auto maksaa? Kuten ymmärrät, siihen ei ole yhtä oikeaa vastausta. Riippuu täysin, että minkälaista palvelua olet rakentamassa. Tässä lyhyesti se, mistä meillä hinta koostuu.

1. Suunnittelu

Kaikki alkaa suunnittelusta. Mietimme yhdessä asiakkaan kanssa, että mitä tavoittelemme ja kenelle palvelua tehdään. Kun yhteinen ymmärrys on saavutettu, tiedämme jo melko tarkkaan, että minkälaisessa aikataulussa verkkosivusto on toteutettavissa.

2. Piirtäminen

Suunnitelma herää henkiin Sketch ja Photoshop luonnoksina. Niiden avulla hahmottelemme jo palvelun visuaalista ilmettä ja tässä kohtaa kohderyhmältä voi jo alkaa kerätä kommentteja. Visuaalisuuden kanssa toimimme aina siten, että kommentointikierroksia ei ole rajoitettu. Se on valmis, kun asiakas sanoo niin.

3. Koodaaminen

Visuaaliset elementit heräävät todella eloon, kun siirrämme ne koodiksi. Interaktiot ja mikroanimaatiot osoittavat käyttäjälle toiminnallisuudet ja ohjaa käyttäjää palvelussa. Tässä kohtaa vielä varmistellaan, että alkuperäiset suunnitelmat ovat pysyneet kirkkaana ja käyttäjiltä kerätty palaute on otettu huomioon.

4. Sisällöntuotanto

Toki sisällöntuotanto on alkanut jo hyvissä ajoin projektin alkua. Autamme asiakkaitamme tuottamaan sisältöä joka luetaan ja joka jää mieleen. Autamme myös tarvittaessa sisällönsyötössä, jos asiakas niin haluaa.

5. Oheispalvelut

Usein asiakas kaipaa apua myös sisältöstrategiassa, sosiaalisen median hyödyntämisessä, hakukoneoptimoinnissa tai täysin uuden visuaalisen ilmeen luonnissa. Teemme tätä kaikkea, tänäkin vuonna useamman asiakkaamme kanssa. Tutustu tarkemmin palveluihimme tästä linkistä.

Mikä muu asia voi vaikuttaa hintaan?

Teemme vuosittain projekteja myös sellaisille yrityksille tai organisaatioille joiden budjetti on melko tiukka. Tällöin voimme joustaa monessakin suhteessa. Tavoitteena on, että voimme auttaa mahdollisimman montaa yrittäjää menestymään. Ei siis tehdä rahasta ongelmaa.

Sano nyt vaan se hinta

Meillä nettisivuprojektit liikkuvat keskimäärin 5000 ja 15.000 euron välissä. Joskus teemme kokonaisen sivuston jopa päivässä, jolloin kustannus voi muuttua huomattavasti. Aina kannattaa kysyä, niin voidaan jutella aiheesta.
Janne Gylling

Creative/PartnerSinua voisi myös kiinnostaa nämä sisällöt