Janne Gylling

Kas tervehdys! Olen Janne, Moretagin perustaja ja osakas.

Teen työkseni konseptointia, konsultointia, käyttöliittymäsuunnittelua ja WordPress-toteutuksia. Oma työhistoriani alkoi ensin Pirkanmaan alueen mainostoimistoissa, kun olin Villivision ensimmäinen ulkopuolinen palkattu työntekijä. Sieltä siirryin Imageneeringille, josta menin Mainoskenttään. Mainoskentässä olin Asema4/Nettiasema4:n web-AD ja vedin Kentän verkkopalveluhankkeita. Mainoskentästä siirryin perustamaan Markkinointiosakeyhtiö i2:n Tampereen toimistoa. i2:ssa olin luova johtaja ja osakas. Silloin tuli tehtyä mm. salibandyn ympärillä aika paljon projekteja, kun asiakkaina oli Classic, Exel, Canadien ja Oxdog.

i2:n jälkeen menin Solitalle, jossa olin palvelumuotoilijan roolissa ensin muutaman vuoden. Pääsin tekemään projekteja mm. Alkon, Finavian, Fazerin, Sokos Hotelsin ja Teboilin kanssa. Loppuajan Solitalla olin Head of Marketing, vastaten laajennetussa johtoryhmässä markkinoinnista. Solitan jälkeen halusin kokeilla pienempää IT-alan toimijaa ja menin Flocklerille. Siellä hoidin markkinointia ja kotimaan myyntiä. Täytyy sanoa, että Flocklerilla vietetty vuosi oli mielenkiintoinen ja antoisa. Flocklerin jälkeen menin Sinisen Meteoriitin markkinointijohtajaksi. Sinisellä Meteoriitilla tuli Microsoftin tarjooma tutuksi ja olin tekemässä mm. Euroopan parhaaksi valittua Valo Intranetin käyttöliittymää.

Meteoriitin aikana heräsi jälleen ajatus omasta yrityksestä. Syntyi Moretag, jonka ajatuksena on tehdä asioita hieman erilaisella tavalla. Haluan olla rakentamassa meistä työpaikkaa, joka mahdollistaa vapauden ja avaa yksilöille mahdollisuuden saada työstään järkevä korvaus. Minimoimme kiinteät kulut ja annamme tekijöille kaiken sen rahan joka projekteista syntyy.

Olin kirjoittamassa myös 5 tähden asiakaskokemus -kirjaa, jonka pohjalta käyn paljon puhumassa aiheesta. Kaikkiaan nautin puhumisesta ja ainakin keikoista saatu palaute tuntuu olevan positiivista.

Sytyn uusista konsepteista ja olen monessa henkkeessa asiakkaan puolia pitävä ulkopuolinen taho. Autan asiakkaitamme kilpailutuksissa tai uusien palveluiden suunnittelussa. Teen käyttöliittymäsuunnittelua niin verkkopalveluihin, asiointipalveluihin kuin mobiilisovelluksiin. Pyrin olemaan se tyyppi joka puhuu teknisistä asioista siten että jokainen ymmärtää mistä on kyse.

Olen tehnyt yli 700 digitaalista palvelua ja kohta noin 400 WordPress-toteutusta. Asiakkaita on vuosien varrella ollut yli 400, joten uskon että omaan melko laajan käsityksen eri toimialoista ja palveluista.

 

Mikäli haet jotain näistä, ota rohkeasti minuun yhteyttä:

  • Konseptointi
  • Käyttöliittymäsuunnittelu
  • Prototyypin tekeminen
  • Brändin rakentaminen
  • Markkinoinnin kehitys
  • Sisältömarkkinoinnin aloittaminen
  • Asiakaskokemuksen kehittäminen
  • Verkkopalveluiden suunnittelu
  • WordPress-toteutukset

 

Janne Gylling
Creative/Partner

janne@moretag.fi
044 750 4444