Osakeyhtiön toinen vuosi

firma helsinki kasvu moretag sastamala tampere vuosi WordPressNoin vuosi sitten kirjoitin osakeyhtiömme ensimmäisestä vuodesta. Luin sitä äsken haikeudella ja ajatteli kynäillä muutaman rivin tästä vuodesta. Olkaa hyvä, Moretag Agencyn toinen vuosi yhdessä blogissa.

Jos katsoo vuotta taloushallinnon kautta, niin olemme laskuttaneet nyt yhteensä 64 asiakasta. Vuonna 2018 on lähetetty 117 laskua ja liikevaihto näyttää tällä hetkellä olevan noin 266.000 euroa. Se toki tarkentuu vielä seuraavan kuukauden aikana lopulliseen lukuun.

Aika iso määrä mukavia asiakkaita

Alkuvuodesta on laskutettu esim. UnSeen, BLC, Nordcloud, Differo ja Aucor nimisiä yrityksiä. Hankkeita on tehty myös näiden kanssa: Unfair, Sininen Meteoriitti, Surveypal, Taitori, Seaber, Ground, Evemet, Kram, Ambient, JAK-metalli, Tapaus, Visit Tampere, Business Tampere, Grape People, Poplatek, Milestone, Markkinointi-instituutti, Suomen museoliitto, Mirum, Mediapolis, Feedbackly, Triuvare, Suomen Lääketieteen Säätiö, Netbox, Unikie, Q-vio, Rastor, Moskito television, Integrio, P&K, Event Team (OlutExpo), Taiga Child, Fiskarsin Panimo, HR Legal Services, Soldem, Kaukokiito ja Seravo.

Kaikkiaan meidän taloushallinnon liikekumppanirekisterissä on nyt 97 asiakasta, joiden kanssa olemme tehneet jotakin kivaa.

Muutoksia ja vaihtoja, sekä uusia naamoja

Jos keväästä nostaa jotain esille, se on varmaankin Elisan siirtyminen Koodarikuiskaajaksi ja Jussin tuleminen mukaan osakeyhtiöön toimitusjohtajaksi. Kevät on kaikkiaan aikamoista juoksemista ja tälle vuodelle ajateltu liikevaihto tuli täyteen jo kesäkuussa. Se kertonee jollakin tasolla siitä vauhdista jota Jussin kanssa on kaikkiaan pidetty.

Kesällä mukaan tuli Heidi, joka on laskuttanut töitään kevytyrittäjyyden kautta suoraa, joten Heidin laskutus ei sinänsä näy osakeyhtiön liikevaihdossa. Kesän jälkeen aloitimme myös Jarnon ja Markuksen kanssa yhteistyötä, mutta se käynnistyy kunnolla näillä näkymin vasta vuoden 2019 alkupuolella. Asua on vienyt heidän aikaansa ja integroituminen osaksi Moretagin tarjontaa ei ole aina niin helppoa.

Kesällä olimme käytännössä lomalla heinäkuun. Jussille tuli heidän ensimmäinen lapsi ja siinä on varmasti ollut totuttelemista uudenlaiseen arkeen.

Taru liittyi iloiseen joukkoomme loppuvuodesta ja vahvistaa sisällöntuotannon palveluitamme. 5 tähden asiakaskokemus -kirjan kanssa on saanut tänäkin vuonna juosta puhumassa. Joitain kymmeniä puhekeikkoja per vuosi on ollut itselleni sen suhteen ihan sopiva tahti.

Syksyllä kävimme Nordic Business Forumissa Elisan kanssa ja ensi vuodelle on taas liput hommattuna, jolloin Jussi tulee mukaan.

Hommaa riittää ja kasvua näköpiirissä

Loppuvuodesta saimme vielä useamman uuden asiakkaan, joista voimme kertoa lisää alkuvuodesta. Kiirettä siis pitää ja kiire onkin ollut viikkovideoissa välillä teemana. Aloitimme tällä viikolla meidän verkkopalveluhankkeiden, eli WordPress-projektien, tuotteistamisen hieman uudenlaiseen asentoon. Siitäkin kerromme lisää alkuvuodesta. Ja yhtenä isona juttuna on olla mukana Toinen Toimisto co-working tilassa Tampereella, joka aukeaa helmikuussa 2019.

Uusia tyyppejä aloittaa helmi-maaliskuussa, joten niistäkin uutisoimme sitten lisää myöhemmin. Kaikkiaan vuosi on ollut raskas. Ollaan saatu tehdä niin montaa mielenkiintoista projektia, että aika on mennyt nopeasti ja välillä se on loppunut kesken. Silti, voimme olla tyytyväisiä tähän vuoteen.

Tämän vuoden nopein verkkopalveluprojekti, tai oikeastaan niitä on kolme, toteutettiin päivässä. Eli teimme 3kpl ”saitti päivässä” -sivustoja. Sen lisäksi meillä on jo tuotannossa yksi WordPressin uudella Gutenberg-editorilla tehty sivusto. Ensi vuonna teemme WordPressin ympärillä vielä isompia harppauksia.

Kiitos kaikille tästä vuodesta, on ollut vallan mukavaa tehdä kanssanne töitä.

 

Hallituksen puheenjohtajan roolissa,

Janne

 
Janne Gylling

Creative/PartnerSinua voisi myös kiinnostaa nämä sisällöt