Moretag WordPress Engine

Teknologia meidän WordPress-toteutusten taustalla.

Eli se teknisempi näkökulma siihen mitä teemme.

Kaksi vaihtoehtoa

Rakennamme WordPress-totetuksia joko Seravon (WP-palvelu.fi) ympäristöön tai meidän omaan, joka on rakennettu WP Enginen palvelimille.

Mitä näillä kahdella on eroa? WP Enginen palvelimet sijaitsevat Keski-Euroopassa, kun taas Seravolta käytämme vain heidän kotimaan palvelimia. Wp Engine antaa meille enemmän mahdollisuuksia kehittämiseen ja sitä kautta pystymme nopeuttamaan prosesseja sekä luomaan yhtenäisempiä kokonaisuuksia.

Yksi core, monta sivustoa

Yhtenäistämme sivustojamme siten, että meillä on ns. multi-site käytössä. Periaatteessa tämä tarkoittaa sitä, että meillä on yksi koodipohja ja kaikille sivustoille sama versio WordPressistä käytössä. Ajamme päivitykset siis automaattisesti jokaiselle meidän rakentamalle sivustolle ja pidämme huolta, että jokainen sivusto on ajantasalla.

Se pakottaa meidät itsemme kehittämään yhtenäisiä tapoja tuottaa ja hallita koodia. Tämä näkyy asiakkaillemme nopeutena ja hyötynä siitä, että jokainen toiminnallisuus rakennetaan aina samalla logiikalla projektista riippumatta. Näin voimme hyödyntää valmiita toiminnallisuuksia eri projektien välillä.

Advanced Custom Fields

Hyödynnämme sisällönhallintaan ACF-lisäosaa, johon olemme tehneet tällä hetkellä noin 100kpl omia moduuleita. Sen avulla asiakkaamme voivat hallinta koko sivuston rakennetta ja sisältöjen järjestystä tarpeen mukaan. Silloin esimerkiksi kampanjasivun voi luoda helposti itse, ilman meidän apua.

Tutustu asiakkaisiimme

Tuhat projektia pohjalla

Määrä voi tuntua uskomattomalta, mutta aikaa on kulunut kuitenkin noin kaksikymmentävuotta näiden parissa. Teemme sivustoja erilaisille yrityksille ja organisaatioille yli 50 joka vuosi. Moretag on ollut olemassa vasta kolmisen vuotta, mutta meidän työkokemus ja työhistoria verkkopalveluiden suunnittelusta ja toteuttamisesta on alkanut vuonna 1997.

Graafikot osaa koodata

Meidän ehkä suurin etu on se, että me molemmat pystymme tekemään graafista suunnittelua sekä teknistä toteutusta. Tällainen combo on aidosti melko harvinainen. Meidän tapauksessa ei siis voi koskaan syntyä mitään visualistin ja koodarin väärinymmärrystä, kun yksi ja sama henkilö tekee hankkeen alusta loppuun.

Lyhyitä stuntteja

Emme etsi pitkiä asiakkuuksia, vaan sytymme lyhyistä ja selkeistä hankkeista. Jos etsit kumppania jonka kanssa tehdään yhdessä vuosia hommia, niin me emme välttämättä ole se oikea vaihtoehto.

Äärettömän kivoja tyyppejä

Ja jos ihan rehellisiä ollaan, niin meidän kanssa on pääosin todella kiva tehdä duunia. Toki yrityksemme koko tuo välillä haasteita ja kun työskentelemme asiakkaiden tiloissa, emme vastaile aina puhelimeen kun se soi.

Mitä siinä vielä mietit?

Laita viestiä tulemaan niin aloitetaan.

Ota yhteyttä