Graafikko koodaa

Design Koodaus WordPressMeillä jokainen projekti menee niin, että visuaalinen suunnittelija joka on sivuston suunnitellut, on myös se henkilö joka tekee palvelun teknisen toteutuksen.

Ajatuksena se, että graafikko koodaa, on monelle melko vieras. Aika moni kritisoi niitä työpaikkailmoituksia, joissa haetaan visualistia jonka pitäisi osata myös teknisempiä asioita.

Me, eli allekirjoittanut ja Jussi, olemme molemmat siitä outoja tapauksia, että vaikka visuaalisuus on ollut aina pääpainossa, olemme myös tehneet teknistä toteutusta. Koodaaminen on ollut molempien harrastus ja työ jo monta vuotta. Itse olen ollut suunnittelemassa kohta lähes kahdeksansadan palvelun konseptia ja toteuttanut yli kolmesataaviisikymmentä WordPress-sivustoa.

Meidän vahvuus onkin projekteissa, että suunniteltu visuaalisuus on aina pikselilleen toteutettu.

Ja toimimme myös useammassa hankkeessa suunnittelun ja toteutuksen välimaastossa juuri siitä syystä, että ymmärrämme molempia osapuolia. Se, että graafikko tekee teknistä toteutusta, on myös vähentänyt huomattavasti projektinhallintaa, kun viestikapula pysyy samalla henkilöllä koko projektin ajan.

Alkuvuoden 2019 projekteja sovitaan nyt. Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä

 
Janne Gylling

Creative/PartnerSinua voisi myös kiinnostaa nämä sisällöt