Crazy Town kutsuu
Kun tämä on yritys on aikanaan perustettu, oli ensimmäinen päätös se, ettei koskaan hommata toimitiloja. Ollaan asiakkailla ja siellä missä parhaalta tuntuu milloinkin. Ei kahlita itseämme mihinkään rakennukseen, vaan toimitaan joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta.

Olen nyt toiminut reilun vuoden junassa, bussissa, kahviloissa, neukkareissa ja ties missä. Vietän edelleen ison osan ajasta asiakkaiden kanssa heidän tiloissaan, mutta välillä kaipaan silti jotain kiintopistettä työelämälle. Kotitoimisto ja kotona oleva erillinen työhuone on toki arjen luksusta. Voi ns. verkkarit jalassa tehdä hommia tarvittaessa aamusta iltaan.

Crazy Town Tampere

On silti sellaisia hetkiä, jolloin kaipaa jonkinlaista työyhteisöä ympärilleen. Elisan kanssa toki voi soitella ja viestitellä Slackin kautta pitkin päivää, mutta ihmiset jotka tekevät työkseen aivan jotain muuta tuntuvat tuovan erilaista voimaa. Tampereen Crazy Town valikoitui toimiston sijainniksi toki ensinnäkin sen hyvän sijainnin takia. Lyhyt matka bussipysäkille ja rautatieasemalle. Mutta suurin syy on se, että täällä on monta yritystä jotka tekevät jotain aivan muuta kuin minä. Nämä keskustelut ja verkostoituminen tuo uusia ajatuksia ja näkökulmia omaan arkeen.

Tästä päivästä lähtien meidän yhtenä majapaikkana on siis Crazy Town Rautatienkadulla. Tervetuloa käymään jos satut olemaan nurkilla. Itse koitan viettää ainakin osan viikosta täällä.
Janne Gylling

Creative/PartnerSinua voisi myös kiinnostaa nämä sisällöt