Tuli syntyy kahden puun välissä
Yksi suosikkilainauksiani kautta aikojen on peräisin Paul Austerin teoksesta Sattumuksia Brooklynissa. Siinä sanotaan näin:

“Jokaisen miehen elämässä tulee hetki, jolloin. Ja minulle niitä on tullut yllin kyllin.”

Elämässäni tuli hyvin vahva hetki, jolloin, kun törmäsin Janneen Pasilan asemalla tammikuisen illan hämärtyessä violetista siniseen. Olinhan jo tovi sitten päättänyt ryhtyä yrittäjäksi ja alkaa uurtaa omaa polkuani. Kun tajusin, että on olemassa toinenkin ihminen, joka ajattelee alastamme ja tulevaisuudesta samoin ja uurtaa ihan samaa polkua, tuntui kuin olisin tullut kotiin.

Tää on vaan ihan parasta

Meitä yhdistää vahva halu auttaa merkityksellisiä yrityksiä tekemään aidosti järkeviä ja käytettäviä digitaalisia palveluja ja laadukasta sisältömarkkinointia. Uskomme molemmat vahvasti siihen, että tehtävämme on käynnistää digitaalista liiketoimintaa ja auttaa yrityksiä alkuun digimarkkinoinnin tiellä. Mutta halumme on tehdä itsestämme tarpeettomia mahdollisimman tehokkaasti.

Kun orastavat ajatukset lyödään kipinöimään kahden samasta puusta veistetyn välille, syttyy roihu liki väistämättä. Sen jälkeen onkin hoettu Slack punaisena, että joko saa aloittaa ja tää on vaan ihan parasta. Uskon, että intomme ja halumme lyödä itsemme täysillä likoon välittyy myös asiakkaillemme.

Ja ihan pian saa myös aloittaa. Aprillipäivänä minusta tulee täysipainoisesti Moretagin creative partner ja siirryn Jannen aisapariksi konseptisuunnitteluun, koulutuksiin ja konsultointiin sekä sisällöntuotantoon tekstin tuottajaksi.

Enkä malttaisi odottaa enää päivääkään.
Elisa Heikura

KoodarikuiskaajaSinua voisi myös kiinnostaa nämä sisällöt