Piirustuskoulu

Käyttöliittymäsuunnittelua piirustuskoulun avulla

Oletko suunnittelemassa esimerkiksi uutta verkkopalvelua tai jotain digitaalista palvelua jossa käyttöliittymä on tärkeässä roolissa. Piirustuskoulun avulla saatte uudenlaista näkemystä uusien palveluiden suunnitteluuun ja se on kevyt yhteinen tapahtuma oman organisaation ihmisille aloittaa hankkeen valmistelu.

Piirustuskoulu pitää sisällään käyttöliittymäsuunnittelun perusteita, yleisimpiä virheitä sekä harjoituksia, joiden avulla jokainen ymmärtää paremmin asioita jotka vaikuttavat käytettävyyteen.

Piirustuskoulu on myös hyvä tapa aloittaa konseptointihanke, sillä se luo yhteisen ymmärryksen hyvien palveluiden suunnittelulle.

Piirustuskoulun kesto: 3h
Hinta: 1500 € (+alv)

Osallistujamäärää ei ole rajoitettu. Yleensä toimii parhaiten, jos paikalla on 5-35 henkilöä.

Janne Gylling

Creative/Partner
janne@moretag.fi

Piirustuskoulu sopii hyvin kaikenlaisille organisaatioille. Se on helppo ja kevyt tapa aloittaa perehtyminen käytettävyyteen ja oman asiakaskokemuksen kehittämiseen. Piirtäminen jättää osallistujille paremman muistijäljen kuin pelkkä puheenvuoron kuunteleminen.

Piirustuskoulussa tehdään tehtäviä, joiden läpäisemiseen ei tarvitse olla lahjakas piirtäjä. Tehtävät vaativat enemmänkin loogista ajattelukykyä ja niiden läpikäynnillä tunnistetaan eri yksilöiden ja ryhmien erilaisia ajattelutapoja.

Janne