Kirjoituksia blogissa.

Mitä tarkoittaa Content Boost?
Tuotteistettiin viime vuonna Content Boost -palvelukokonaisuus. Sen ajatuksena on tuottaa lyhyessä ajassa selkeä noste asiakasyrityksen aktiivisuuteen verkossa. Sen aikana tuotetaan normaalia enemmän sisältöä ja aktivoidutaan sosiaalisen median kanavissa täysin uudella sykkeellä.

Content Boost on myynyt yllättävän hyvin. Sen aikana jokainen huomaa, että minkälainen vaikutus syntyy kun aktiivisuus lisääntyy. Ja yhtenä selkeänä huomiona, yleensä myös yrityksen oma henkilökunta on aktivoitunut jakamaan yrityksen tuottamaa sisältöä ihan pyytämättä. Kun siis sisältöä syntyy ja se on sisällöltään parempaa, sitä uskalletaan jakaa omille verkostoille.

Miten se näkyy analytiikassa?

Yllä oleva kuva on malliesimerkki asiakkaan oikeasta Google Analytics näkymästä. Tuosta näkee aika selkeästi missä kohtaa Content Boost on alkanut. Aktiivisuus eri kanavissa näkyy ensimmäisenä suoraa sivujen kävijämäärissä. Uusimpia artikkeleita on luettu jo viikossa 38% enemmän kuin aikaisempia suosikkeja.

Haluaisitko kokeilla?

Content Boost kestää yleensä 1-2 kuukautta. Sen aikana luodaan prosessit ja mallit, joiden avulla asiakasorganisaatio voi itse tuottaa jatkossa sisältöjä tai ohjeistaa kumppanin tuottamaan niitä. Emme sido asiakkaita itseemme millään tavalla, vaan annamme vain välineet, prosessit ja ohjeet jotta oma tekeminen saa oikean suunnan.

Content Boost maksaa 3400e/kk.

Jos kiinnostuit aiheesta ja haluaisit uutta virtaa alkuvuoteen, niin ota yhteyttä.

mm

Janne Gylling

Creative/partner. Syttyy hyvistä ideoista ja saa voimaa käytettävistä palveluista.

%d bloggaajaa tykkää tästä: