Tekes Innovaatiosetelit

Innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville pk-yrityksille, jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

 

 

Digitaalisen palvelun prototyyppi

Oletko suunnittelemassa uutta digitaalista palvelua, mutta konsepti ja määrittelydokumentti ei tunnu avaavan riittävästi palvelun kokonaisuutta? Tehdään siitä nopea prototyyppi, joka on klikkailtava demo siitä miten palvelu oikeasti toimii. Saat käyttöösi proton jonka avulla voit käydä jatkokeskusteluja eri sidosryhmien kanssa, tai hyödyntää sitä teknisen toteutuksen kilpailutuksen tukena.

Uuden digitaalisen palvelun kickstart

Oletko suunnittelemassa uutta digitaalista palvelua, mutta hankkeen käynnistyminen on hidasta ja kankeaa? Eikö löydy riittävää yhteistä näkemystä aiheesta, tai ettekö pääse alkuun koska ajatuksia on liian paljon ettekä saa päätettyä mitä kannattaisi edistää. Uuden palvelun kickstart synnyttää näkemyksiä ja konseptiaihioita, joista voitte sitten tehdä helpommin valintoja, eli mitä edistää ja mitkä kannattaa hylätä.

Happotestaus

Oletko rakentamassa uutta digitaalista palvelua, mutta et ole vielä täysin varma vastaako se käyttäjien tarpeisiin? Happotestaus antaa sinulle käyttöösi asiantuntija-arvion, sekä nopean testauksen oikeilla käyttäjillä. Saat sen pohjalta joko vahvistusta omalle näkemyksellesi, tai täysin uuden suunnan jota kohti palvelua tulisi kehittää.

Ota yhteyttä

Jos kiinnostuit hyödyntämään Tekesin Innovaatioseteleitä, niin ole yhteydessä. Käydään yhdessä läpi miten voisimme hyödyntää yrityksessänne edellämainittuja kokonaisuuksia.

Lähetä sähköpostia

Tekesin Innovaatiosetelit

Lue lisää Innovaatiosetelistä osoitteesta
http://www.tekes.fi/rahoitus/pk-yritys/innovaatioseteli/

%

Tyytyväisyystakuu